LLB Zichtbaar en Herkenbaar lijst 10

DE EERSTE BANNER HANGT ZICHTBAAR EN HERKENBAAR VOOR IEDEREEN…. een vertrouwd geluid in een nieuwe gemeente              

 

Tuil: zaterdag vroeg in de ochtend toen het zonnetje doorbrak druppelden langzaam de kandidaten van Leefbaar Lokaal Belang West Betuwe binnen bij Kees de Jong. Het Tuindersbedrijf liggend aan de Katijfweg in het mooie dorp Tuil leende zich uitstekend voor een leuke groepsfoto, de verassing was compleet toen voor het eerst de banners uitgerold werden. De reactie van onze Lijsttrekker Petra van Kuilenburg was meteen; “jeetje dat is wel heel groot” met een lichte bloos op haar gezicht. Iedereen was zichtbaar verrast. In de bloemenkwekerij hebben we wat foto’s gemaakt met de groep. En met een Hollands bakkie leut en gezellig bijkletsen zijn we meteen de eerste banner een plaatsje gaan geven bij de rotonde in Tuil. Hoe leuk is het als je druk bezig bent in het Tuilse gras, steeds afgeleid te worden door toeterende automobilisten met de duim omhoog. Dat geeft een nog groter saamhorigheidsgevoel en een drive om nog harder te knokken voor een leefbaar, lokaal, en mooi West Betuwe. Het wilde gras stond wel een beetje hoog, en dat kon toch wel eens een barricade zijn voor de campagne. gewapend met een oudhollandse Grasoord (het kleine broertje van de Zeis) en strekel ging onze “lijstduwer” Anne van Hemert het onkruid en het hoge gras te lijf. Soms zijn oude technieken niet te vervangen door de huidige tijd. Patricia “de dochter” van onze lijstrekker reed terug naar huis en merkte op dat ze haar moeder nu elke dag in het “heel groot” ziet iets waar ze heel trots op is uiteraard. En zo gaan we gedreven met ons  LLB-Team op naar de verkiezingen op 21 November. We hopen op een grote opkomst, U komt toch ook stemmen?

#Elkeburgertelt #Lijst10

foto’s: Mario Kock / Berry van Hemert  bron: Leefbaar Lokaal Belang WestBetuwe Auteur: Berry van Hemert.

 

 

Als het West Betuwe magazine niet naar u toekomt, halen wij ze op bij de verspreider!

Gelijk een mooi moment onder het genot van een bak koffie om met de ondernemers in gesprek te gaan!
Wij hebben er zorg voor gedragen dat aan het einde vd dag in alle 3 de gemeente exemplaren zijn af te halen bij 6 lokale supermarkten 2 in elke gemeente! Spar Van der Beek Vuren – SPAR Van den Heuvel Herwijnen – Coop Haaften – Coop Waardenburg – Coop Geldermalsen – Spar de Haas Deil -Eetcafe Echica – Huis Op Hemert Ophemert –  Toevershof Varik – Keizershof Opijnen!

veel leesplezier, en laten we hopen dat Reli groep snel met een passend antwoord komt

 

West Betuwe Magazine Niet ontvangen?

West Betuwe Magazine niet gekregen? Dan halen wij deze zelf wel op!

Deze week had het West Betuwe magazine “Editie Verkiezingen” verspreid moeten worden huis aan huis, helaas hebben wij uit diverse kernen al klachten gekregen dat deze niet zijn bezorgd!
De Reli Groep is verantwoordelijk voor de verspreiding.
Heeft u het magazine ook niet ontvangen stuur ons dan even een bericht met uw postcode en straat. A.s. maandag gaat de Reli Groep onderzoeken waar de schoen wringt…
In de tussentijd is het magazine op te halen bij 1 van de 3 gemeentehuizen of online via http://www.westbetuwe.nl/fusiegnl/nieuws_42665/item/west-betuwe-magazine-oktober_42613.html?fbclid=IwAR1X9B5wYJJ9hQ0GBOqF0X78Sfl3zaIOpRQJ4tzCN8GMoRc9ujjOOSp3iyk
Wij van Leefbaar Lokaal Belang zullen ons hard maken dat de verspreider haar werk goed gaat doen!